Recenze: Bezoplachový kondicionér Salerm 21

Leave-in kondicionér Salerm 21
Leave-in kondicionér Salerm 21
Bezoplachový kondicionér Salerm 21 je označován jako hvězdný produkt španělské společnosti Salerm Cosmetics, která se již více než 60 let věnuje výrobě profesionální vlasové kosmetiky. Na základně spousty kladných ohlasů v diskuzích jsem již dlouho přemýšlela nad koupí jednoho balení, neboť značka Salerm není u nás příliš rozšířená a známá. Nakonec jsem podlehla a objednala si tubu o objemu 50 ml, která je navíc dodávána v dárkové krabičce.
" Salerm 21 pro okamžité navrácení lesku a života poškozeným, křehkým, porézním nebo suchým vlasům. Navíc chrání před škodlivými prvky, jako je sluneční záření, teplo, chlór nebo slaná voda. Proteiny pronikají do jádra vlasu, kde jej regenerují a navrací vlasů přírodní zdravý vzhled s zářivým leskem "

Úplně první, co mě na kondicionéru Salerm 21 zaujalo je příjemná a jemná vůně. Nejedná se o žádnou sladkou ovocnou či květinovou vůni. Vůně je hodně přírodní s jemným nádechem vanilky a citrusových plodů. Samotný kondicionér má bílou barvu. Díky hustější konzistenci se dobře a rychle aplikuje a přitom nikde neteče a nestéká z vlasů. 

Dle popisu je leave-in kondicionér Salerm 21 ideální pro letní péči o vlasy. Má chránit vlasy před poškozením sluncem, teplem, chlórem a  slanou vodou. Podle složení obsahuje obsahuje proteiny hedvábí, které zjemňují, hydratují a vyhlazující vlasovou strukturu.
" Složení: VODA, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, CYCLOPENTASILOXANE, SERICA (SILK), PANTHENOL, PARFUM (FARGRANCE), AMODIMETHICONE, SODIUM METHYLPARABEN, CITRIC ACID, TRIDECETH-12, DISODIUM EDTA, C.I. 19140 (FD&C YELLOW N' 5) " 
Salerm leave-in kondicionér na vlasy Salerm 21
Leave-in kondicionér Salerm 21
Kondicionér je určen převážně pro poškozené vlasy, což mé vlasy jsou. Své vlasy bohužel velmi často namáháním melírováním, barvením nebo fénováním nebo žehlením. Vždy po umytí vlasů šampónem nanesu jemně na vlasy kondicionér Salerm 21. Vždy dbám, aby byly konečky vlasů řádně nasyceny kondicionérem. Poté vlasy klasicky vyfoukám fénem. Vlasy byly již po prvním použití hebké, lesklé a po vysušení i hustější než obvykle. V případě potřeby je ještě po vysušení nanést malé množství produktu do vlasů a rozetřít, ale to v mém případě není potřeba.   

Kondicionér Salerm 21 je také možné aplikovat jako oplachovou hloubkovou hydratační masku pro regeneraci a výživu lámavých a  křehkých vlasů. 

Kondicionér Salerm 21 určitě doporučuji vyzkoušet. Vlasy jsou po něm opravdu nádherně hebké, lesklé a plné života. I cena za malé balení je přijatelná, pohybuje se kolem 120 Kč za 50 ml. Dávám 5 z 5 hvězdiček. I když maličkou nevýhodou je dostupnost. Kondicionér je možné zakoupit pouze v profesionálních kadeřnictvích nebo v internetovém obchodě
Salerm 21 - 5 hvězd z 5

Žádné komentáře:

Okomentovat